Üzennek a Villafüggők

Vágólapra másolva!
Ma délután újabb firkafal szórakoztatta a lakókat. Nagy várakozással voltak a műsor előtt, várták a kedvüket javító üzeneteket.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Akadt egy pár ilyen is: legyen fiúszépségverseny is, ajánlották például. "Marcsi, láttalak a Határ úton, úgy védtek, mint egy államfőt!" "Ágica szexibb lettél, remélem, az új haj új stílust hoz." "Csaba, ne akarjál te semmit, még nem jött el a te időd." Az egyik aláírás "Villafüggő" volt, a fiúk büszkék voltak magukra, hogy szenvedélybetegség okozói lettek.

De zömmel bírálatok érkeztek: Tommyboy és Katka ellen csúnyákat szóltak ("unalmasak és idegesítőek vagytok"). Leót őszinteségéért bírálták, Tommyboyt javasolták példának inkább. Figyelmeztették is, hogy provokáló, és ez lesz a veszte, de neki is legalább annyian szurkolnak, mint ahányan Frenkinek vagy Indiánnak is. Indián kapott egy pár üzenetet Evetkétől és Panni nénitől, sőt Ágica is kapott ismerőstől.

Frenkit letörpitonozták, erre kis híján megmutatta mindenkinek, hogy ez nem is igaz. No mintha még volna bárki is, aki nem látta volna. Marcsi számtalan rokonának sírt, hogy írjanak már, de nem tőlük kapott üzenetet.

"Marcsi, szánalmas és jellemtelen vagy, kibeszélted Ágicát Katkának."
- Mi van, nem is? Mikor, írjátok már meg! - tiltakozott töbször az ápolónő.

"Csabi, verd szét Indiánt az összes nő nevében!"
- Köszönöm, de először is megvédem magam... - aggódott a lovász, aztán a rézbőrű mentette ki.

"Frenki, megöregedtél?"
- Meg, rendesen, no csajok, túl sok a tesztoszteronom - válaszolt a pár nélkül maradt madárka.

"Mit kezdenétek egy zacskó százassal?"
- Snóbliznánk, kivennénk a kotonokat, megtöltenénk vízzel, és dobálnánk az udvaron - válaszolt Indián, akinek aztán feltettek egy durvább kérdést, amire úgy válaszolt, mintha legalábbis tudná, hogy kihez beszél:

- Na figyeljél, a családomhoz semmi közöd, úgyhogy erről marhagyorsan szálljál le.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről