A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A két Párbajozónak a kimerítő klipforgatást, a többi lakónak a tegnapi üzeneteket kell kipihenni. Alszanak is, mint a bunda.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Indián és Leo sokáig küzdött a kertben, már a nap is felkelt, mire átadhadták magukat a pihenésnek. Míg ők egymás ellen harcoltak, a többiek a szókimondó üzenetekkel bajlódtak. Így minden egyes lakónak nagy szüksége van az extra pihenésre.

Ágica elkeseredett, Frenki és Csaba felvidult az sms-ek hallatán: "Olyan vagyok, amilyen, de semmi nem jó. Nő létemre ilyen üzenetet kapni, hogy Ágica férfi." - siránkozott Ágica. Frenki próbálta nyugtatni, hogy semmi sem számít, csak az ő szerelmük, de ezzel csak még inkább feldühítette a lányt. A vicces kedvű Frenki több olyan üzenetet is kapott, amelyben rajongói áradoznak, hogy milyen jó pasi és ugyan, küldjön már egy puszit az egyik kamerába. Frenki Csabával együtt fürdőzött a népszerűségben, mert most még a lovászfiúnak is kijutott a jóból.

Közben a hálóban Katka és Frenki - a kellemes zenétől és egymás közelségétől felajzva - nem tudott ellenállni a kísértésnek...

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!