Az utolsó percek

Vágólapra másolva!
A két Párbajozó készül a nagy harcra. Valamelyikük utolsó pillanatait tölti a Villában. Izgulnak, a többiek pedig zavartan figyelik őket.
Vágólapra másolva!

Leo félmeztelenül mászkál Villaszerte, közben egyre több ruha kerül a bőröndjébe. Lakótársai előbb megilletődve figyelik a folyamatot, majd a lányok témát váltanak és felsóhajtanak: Úristen! Mit vegyek fel?

Forrás: RTLKLUB

Indián borotválkozással kezdi a készülődést, egy örökkévalóságnak tűnő időt tölt a fürdőszobában."Felveszek egy gatyát, elszívunk egy cigit" - mondogatja később Frenkinek, akivel megbeszélik, nem kell ide semmilyen érzelgős szöveg. "Én írok neked mindenféleképp, a jelet megbeszéltük" - szögezi le Indián barátjának. "Tudod, hogy ő nekem itt a legfontosabb, de csípem a burádat" - közli Ágica is.

Forrás: RTLKLUB

A lányok felbolydulva rohangálnak a Villában, lassan mindenki a legszebb ruhadarabjaiban feszít. Leo beköltözik a fürdőszobába, borotválkozás közben Katka szórakoztatja, de a fiú gondolatai már messze járnak. Ágica közben a kertben panaszkodik, hogy remeg a keze, és azt is megjósolja, ma biztosan sírni fog.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről