A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Mindenki magára szavazott

Vágólapra másolva!
A lakók felszínes és valamivel mélyebb témákat is érintenek, így a tepsis fasírt, a retek, a krumpli mellett szóba kerülnek a beszavazóshow-k és a család is. Marcsi lelkizne, de Leo nem vevő az önboncolgató analízisre: mint a Szent Márk téren egy japán turista a galambokat, úgy hessegeti el a problémázó ápolónőt. A munkamániás benzinkutas a konyhában szorgoskodik, a többi férfiember közben azt teszi, amit leginkább szeret: mozdulatlanul hevernek a napon.
Vágólapra másolva!

A kemény mag kint hever a napon és a legények igazi, léhűtő mihasznaként viselkednek: csak akkor mozdulnak, ha nagyon muszáj, de akkor is csak igen lassan és megfontoltan. Egy végtagnál több egyszerre nem moccan, de a fiúk sem hagyják el a napsütötte teraszt - persze nincs is miért stresszelni. Mint kiderül, mindenki szavazott magára a VV előtt, a legmerészebb lakó öt szavazatot vall be. Segalra is nyomott pár sms-t Frenki, aki azt is elmeséli, milyen volt a páros, szilveszteri beszavazóshow előtt az élet. (videó!)

Forrás: RTLKLUB

Új fotók!

Indián úgy hempereg a kertben, mint egy közép-amerikai banánköztársaság diktátora, hanyatt fekve instruálja a Villa nőit, rövid, pattogó szónoklatokkal igyekszik meggyőzni őket a házimunka fontosságáról. Ági rövid szópárbajba bocsátkozik vele, de Marcsit nem zavarja a naplopó, himpellér banda: kiviszi nekik az ebédet. Közben Leóval próbál lelkizni egy sort, de a fiatalember nem vevő rá, íme a vontatott csevej:

Marcsi - Az utóbbi időben fura vagy velem. Nem beszélsz velem, kerülsz, piszkálsz.
Leo - Ez nem így van.
Marcsi - Most sem fűzöd hozzá a gondolatod!
Leo - Mostanában ilyen vagyok.
Marcsi - De miért? Miért nem beszélgetsz?
Leo - Nem tudom. Anyukám is azt mondta, hogy beszélgessek többet.
Marcsi - Ne legyél ilyen!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!