A tíz legismertebb mellékszereplő

Vágólapra másolva!
A valóságshow-k során nem csak a beköltöző önkéntesek, hanem azok barátai, rokonai és üzletfelei is ismertté lesznek, amennyiben hajlandóak nevüket, arcukat is adni. Most összeszedtük azt a tíz kontaktot, akik a három VV során leggyakrabban tűntek fel a hazai médiában.
Vágólapra másolva!

Az apukák nehezebben, az anyukák kissé lelkesebben, a barátok, barátnők viszont még szívesebben mutatkoznak a kamera előtt. Ők azok, akik gyakran nyilatkoznak a szenzációra éhes bulvárlapoknak, a pletykákat futószalagon szállító heti magazinoknak, ők ülnek a párbajokon az első sorokban, ők tűnnek fel a BeleValóban és a Fókuszban. A lista persze szubjektív, senki nem mérte a megjelenések pontos számát. A listán szereplő rokonok-barátok személyéről és sorrendjéről persze lehet vitatkozni - de teljesen felesleges.

Forrás: [origo]

1. Katka volt pasija, Justin.
Király Linda háttértáncosa többet szerepel a hazai médiában, mint huncut, szeretetre éhes barátnője. Katka ismertségét kihasználva reklámozhatja a Justin Dance Schoolt (a Tibor Tánciskola persze bénábban hangzik, ugye) és megszólal minden kérdésben. Volt a Reggeliben, feltűnt a Delelőben, hatszor nyilatkozott mindhárom bulvár napilapnak, ott van a magazinokban. Ő többet profitálhat Katka szerepléséből, mint szegény, kétségek közt vergődő kislány. Eddig három nagy témakörben faggatták: 1. macerás viszony a családdal (megoldható, nem volt rajtam sapka, nem volt ebéd - mondta), 2. Katka esetleges terhessége (hurrá, megtartanánk a babát), 3. Frenki-Katka szexcsaták (a jószívű táncosfiú adna még egy esélyt.) Mindazonáltal indokolatlan lenne elítélni őt azért, mert kihasználja a helyzetet saját maga reklámozására: gyalázatosan rossz, tehetségtelen üzletember lenne, ha nem tenné.

2. Béka párja, Mucika
A VV2-ből emlékezhet mindenki az azóta mulatós zenei gyöngyszemeket tartalmazó CD-vel előrukkoló kecskeméti büfésre, aki gyakran, napi rendszerességgel vallott szerelmet imádott Mucikájának, egy általa kiszemelt, rokonszenves kamerán keresztül. Béka romantikus üzeneteket küldött, Mucika könnyes szemmel fogadta őket s közben gyakran nyilatkozott mindenféle lapnak, magazinnak, többek közt a VV-honlapnak is. Mucika volt bent a Villában és a játék után sem eresztette el nótás kedvű párját: minden eseményen ott volt, ami nyilván a földöntúli szerelem és a mágikus vonzódás egyértelmű bizonyítéka.

3. Gábor volt párja, Andrea
Ez kevésbé vidám történet, a VV-függők számára ismert a sztori: a szószátyársággal nemigen vádolható fotós legény barátnője a VV2 előtt esett teherbe. A szőke fiú - ki alig beszélt többet, mint a néma lovász, Csaba - a Villában tudta meg a hírt, volt hőlégballon és meghitt ebéd, majd ronda szakítás a kiesés után. A baba koraszülött lett, anyuka meg naponta szerepelt a bulvárlapokban és női magazinokban. Csúnya civakodásuk, sárdobálásuk, kínos vergődésük napi téma volt, nem is próbálták titkolni magánéletük válságát.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről