Vágólapra másolva!
A konyhai előadások nézésében a MiniVillaStáb eléggé elfáradt, de ez nem vette el a kedvüket attól, hogy újabb feladattal bombázzák a MiniVillaLakókat.
Vágólapra másolva!

Egy tesztet kellett kitölteniük, melyből kiderült, mennyire ismerik a Villát. Olyan kérdésekre kellett válaszolniuk, mint például: Hány tükrös ablak van a kertben és a mosókonyhában összesen, milyen színű a jégkrémes hűtő, van-e futónövény a kertben és a többi...

Forrás: RTLKLUB

Anett tette fel a kérdéseket, s mindenki papírra írta a helyes választ. Ezután a ministáb értékelte a kérdőíveket. Eszerint Frenki az, aki a leginkább figyel a részletekre. A lakók azonban szabályt sértettek, mert a kérdések elhangzása után hangosan beszélték meg a válaszokat, ezt pedig nyomatékosan megtiltotta a trió.

Ezért büntetést kaptak. Fél órán keresztül csak és kizárólag dalban kommunikálhattak. A teherfuvarozó azonnal énekelni kezdett, s a többiek is szépen belejöttek, de néha-néha kizökkentek az éneklésből. Marcsikát leginkább az bosszantotta, hogy szerelme semmilyen hajlandóságot nem mutatott a dalolásra, vígan beszélgetett a többiekkel.

Forrás: RTLKLUB

A párkányi kislány annyira felhúzta magát, hogy egy kollektív büntetésen kezdte el törni okos kis fejét, de szerencsére Leo ezt hamar lefújta. Mondván, nincs rá idő, hiszen még van egy feladata a csapatnak és azt sem ártana elfelejteni, hogy este Kiválasztás!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről