Marcsi új arca

Vágólapra másolva!
Marcsika a Riportszobában nagyon összeszedetten beszélt a Villán belüli párosodásról, a Párbaj utáni hangulatról és természetesen Milóról. Vajon ezt a Marcsit eddig, miért nem láthattuk? Miért csak a nyávogó, affektáló és sokat síró arcát láthatjuk a legtöbbször?
Vágólapra másolva!

A párkányi lány először természetesen a szombati Firkafal utáni ellenérzéseiről, s Milo barátnőjéről mesélt: "Annyit tudok, hogy a lány kitolt vele, vagy megcsalta őt a legjobb barátjával és egy éve vége van a kapcsolatuknak."

A VillaNővér azon kérdésére, hogy ezek után, mint gondol, érzelmileg lezárt-e az a kapcsolat, Marcsika egyértelműen kijelentette: "Ezek után nem hiszem. Annak ellenére, hogy Milo ezt mondja."

Forrás: RTLKLUB

A Villán belüli párosodásról, illetve párokba rendeződésekről is vallott: "Engem nem zavar. Szerintem ez azért van, mert itt igazándiból mindenkin kijön a szeretet hiány."

Katka-Frenki:
"Ennek a kapcsolatnak nincs jövője. Úgy látom a Katkán, hogy többet érez a Frenki iránt, még ha nem is mondja. Szerintem Frenki kint nem akar tőle semmit, maximum szexuális kapcsolat lehet ebből az egészből. Ezt Frenki meg is mondta neki. Ha Katkán múlna, folytatódna az egész, de nem lesz ennek jövője.
Leónak szúrhatja a szemét ez a kapcsolat, ahogy Frenki viselkedik Katkával. Nem tudom, hogy én Katka helyében, mit tennék. Hiába mondja Katka, hogy nincs megalázva, tisztában van ő is azzal, hogy ez már megalázás. A többi nem szúrja senkinek a szemét."

Forrás: RTLKLUB

Ágica-Leo:
"Aranyosak, ahogy vannak. Köztük biztosan kialakul majd kint is valami. Bent nem akarnak semmit, nem akarják az egészet, de kint lehet ennek jövője."

Anett-Csabi:
"Ők nem egy pár. Csabi többet érez Anett iránt, de Anett barátként tekint Csabira, így nem ért néhány dolgot. Múltkor is azért balhéztak, mert Csabi azt mondta, hogy Anett csapdát állít neki és ezen ment a vita egész este. Többen azt szeretnék, hogy ők egy pár legyenek, de ennek sincs jövője."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről