Vágólapra másolva!
Csaba a riportszobában elmondta, hogy rengeteg erőt adott neki az Akasztón tett kirándulás, de szívesen kint is maradt volna. 
Vágólapra másolva!

Ismeretes, hogy jövő héten vasárnap Csabának lehetősége nyílik arra, hogy megmutassa, hogy üli meg a lovakat, ezért szombaton gyakorlás céljából elhagyhatta a Villát.

Helikopterrel Akasztóra vitték, ahol találkozott barátaival és láthatta saját lovát is. A Villanővér kérésére részletesen elmesélte a napját.

Forrás: RTLKLUB

Csaba és a lovak

"Szombaton reggel hatkor keltem. Olyan ruhában kellett lennem, amibe lóra tudtam ülni. Gyakoroltam, hogy hogyan menjek az ajtóhoz, amikor Marcsika azt mondta, hogy szerinte helikopterrel fogok menni. Igaza lett. A kerítésnél már egy páran vártak. Integettek, puszit küldtek, tök jól esett. Amikor meghallottam, hogy Akasztóra megyünk, mondom húúú. Ennél jobbat el sem lehetne képzelni. Olyan volt repülni, mintha egy terepasztal felett szálltam volna. Láttam a tanyát felülről. Ott volt Attila, meg egy csomó ismerős. Láttam a csikókat is, nagyon szépek. Megnéztem az én lovamat is. Sokat nőtt, csak most meg van sérülve a szeme. Remélem hamar meggyógyul. Találkoztam a barátaimmal, de információm semmiről nincs, mindig ott állt valaki mellettünk."

A lovász csillogó szemmel beszélt élményeiről. Elmesélte, hogy mekkorákat esett, majd összegezte a dolgokat. "Visítottam olyan jól éreztem magam. A lasszózás viszont nem ment valami jól."

A Villanővér megkérdezte azt is, hogy milyen érzés volt visszamenni a Villába. A fiú elkomorodott, majd bevallotta, hogy a tanyán jobb volt. "Nagyon jó érzés volt kint lenni. Maradtam volna szívesebben kint."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről