A férfiaknak se könnyű

Vágólapra másolva!
Milo is kissé feldúlt, eléggé zavarja őt is, hogy nem tud szót érteni Marcsival. Frenki megértő, próbálta az ő lelkét ápolni, de valahogy nem jutott túl a magáén.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

- Hát a te dolgod, mi csak látjuk itt, hogy nyűglődtök. Igazából tanácsot se tudok adni, ez olyan furcsa helyzet,
- Hát igen, erőltetésből nem fog menni... -próbált magára visszatérni Milo.
- Én meg nagyon készen voltam eddig, de ez a berlini út, úgy feldobott, simán kibírnám júniusig. Persze az se baj, ha kiesem.

Frenki, ugye ma tudta meg, hogy ő megy párbajra. A közben kiérkezett Katka előtt is tisztázni akarta magát. A lány nem tűnt úgy, hogy örül a veszély elmúltának.
- Rossz érzés, én négy napja arra készülök, hogy fogok búcsúzni...
- Nem lett volna jó neked most kimenni - óvta Frenki. - Nagyon megosztottad a közvéleményt azzal, hogy belementél ebbe a sztoriba velem. Azért örülök, hogy én megyek, mert fel vagyok készülve, de ha te mentél volna és nem jössz vissza, akkor az nagyon rosszul esett volna.
Most megnyugodtam, az apám azt írta nekem, hogy sok sikert a párbajhoz.

Frenki nagyon elgondolkodott, mentegette magát, hogy ő korrekt volt előzetesen. Katka értette, és közölte vele elhatározását, szombattól kezdjenek új lapot.
- Erre gondoltam én is, ha visszajövök, akkor ne folytassuk, nem akarlak hintáztatni, ha jobban belebonyolódsz, akkor az csak rossz lesz neked.
- Oké, megbeszéltük, egyre gondoltunk - szögezte le Katka is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről