Vágólapra másolva!
A következőkben egy kis összefoglalót olvashatnak arról, hogyan és mivel töltötte Frenki és Ágica a hétvégét Berlinben.
Vágólapra másolva!

Frenki vidám és lelkesült volt, végighúzta magával Ágicát a városon. Kezét a lány nyakán és vállán pihentette folyamatosan, tehát: ölelgette. Ágica valószínű, csak a békesség kedvéért tűrte ezt a testkontaktust. (ha ezt Leo látta volna).

Spontán feladataik közé tartozottt, hogy kiderítsék, mire mennek magyar jogsival az EU-ban. Hát ez könnyen ment, Frenki rábeszélt egy taxist, hogy vezethesse az autóját, tekintettel arra, hogy neki aztán van érvényes jogsija. Könnyedén el is jutottak a Checkpoint Charlie-hoz.

Forrás: MTI

A társasági Frenki skót lányoknál érdeklődött, hol a bolhapiac (Flohmarkt), ahol alig bírták eldönteni mit vegyenek a társaiknak. Marcsika majmot kapott volna, meg kalapokat próbálgattak, de végül inkább pólókat vettek mindnekinek.

Voltak keleten és nyugaton, fent a magasban és a lent az U-bahn-ban. Medvére is másztak, sőt még az S-bahnt is megtalálták. Vendégeskedtek magyar családnál, akik megnyugtatták őket, hogy Magyarország kap pénzt az infrastruktúrára.

Aztán Ágica is megcsillogtathatta angoltudását, amikor leszólított egy riksást, "frí?", kérdezte, majd kíntáncoltak kinntornára a brandenburgi kapunál. Ahogy a wurst (virsli) standját keresték előbb vurslira és strandra vágytak, de végül inkább ebédeltek belőle.

Forrás: MTI

Egy kedves sötétbőrű lánnyal, majd nagyon szőkével is elmondatták el, hogy "Üdvözlünk Magyarország az Európai Unióban". Jó volt hallani, milyen könnyedén ment.

Ágica a kocsiban sírt hazáig, mert a barátai fogadták a repülőtéren. Frenki "mindenütt jó, de a legjobb otthon" felkiáltással nyitott be a Villába.

Hát, így történt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről