Botrányos reggel

Vágólapra másolva!
Újabb délelőtti botrány szemtanú lehettünk, melynek főszereplője Leo és Katka volt, de Ágica sem maradhatott ki az össznépi ordítozásból.
Vágólapra másolva!

A tegnap éjszaka Ágica elsírta magát egy üzeneten. Bár Leónak szólt, a lány mégis magára vette: "Leo! Ha kijössz, sok minden ki fog derülni számodra. Így sok mindent másképp látsz majd. Te mondtad Katkának, hogy legalább a szeretteire hallgasson. Leo! A te szeretteidnek is igazuk van mindenben, amit az ember sokszor nem akar elhinni. Leo! Kutyából nem lesz szalonna..."

Forrás: RTLKLUB

A teraszon pityergett, de Katka - aki mostanában egyáltalán nem találja a helyét, és megpróbálja Ágicával rendbe tenni a kapcsolatát - elmagyarázta neki, hogy ez az üzenet szerelmének szólt. Miután ezt jól kitárgyalták Ágica megnyugodva ballagott be a hálószobába. Ebből adódott a konfliktus, hiszen Leo ezt úgy értelmezte, Ágica nyugodtsága Katka árulásának köszönhető.

Forrás: RTLKLUB

Ma délelőtt nem bírta magában tartani indulatait,, így kérdőre vonta Katkát. Leo - érthetetlen módon - olyan hangnemben beszélt a lánnyal, hogy ez még Csabának is feltűnt. Aki aztán birkatürelemmel rendelkezik. Már a többiekhez képest.

"Nem vagy normális, komolyan mondom. Mindenkit marsz az sms-eid miatt!" - fakadt ki a lovász, s a kiabálásra Ágica is benézett a hálószobába, ahol aztán persze összeveszett Leóval. Vajon, miért ugrott neki szerelmének és védte meg Katkát ahelyett, hogy meghallgatta volna a fiú felvetéseit!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről