Még több vélemény

Vágólapra másolva!
A játék tovább folytatódott - ezúttal nagyobb sértődések és indulatok nélkül. Minden egyes lakó jó és rossz tulajdonságára sor került.
Vágólapra másolva!

Csabával kapcsolatban az őszinte és a tökös csávó jelzők merültek fel a legtöbbször, mert lakótársai szerint a lovászfiú mindent bevállal. Katka azt is kifejtette, Csabának több pozitív tulajdonsága van, mint negatív, viszont azok nagyon kiemelkednek. Néhány a negatívok közül: befolyásolható, indulatos, naiv. A lovászfiú az összes tulajdonsággal egyet értett.

Forrás: RTLKLUB

Katkát jó szándékúnak, sokoldalúnak, műveltnek mondták a lakók, negatív tulajdonságai között pedig a kiszámíthatatlan, a bizonytalan, az ellentmondásos és a meggondolatlan szerepelt. Katka ezekre reagálva elmondta, ő kint egy nagyon határozott nő, aki mindig tudja, mit akar és az a legnagyobb baja, hogy sokszor a szívére hallgat az esze helyett. Véleménye szerint az elhangzott rossz tulajdonságokat a Villa hozta ki belőle.

Forrás: RTLKLUB

Lakótársai szerint Milo szórakoztató, humoros és toleráns, ám önző, határozatlan, döntésképtelen és felelőtlen. Milo kifejtette, érzelmileg egyáltalán nem érzi magát, ám a többi tulajdonsággal maximálisan egyetért.

Anett fogékony, olyan, akinek van női tartása, megbízható, akire bármilyen titkot rá lehet bízni. Ha olyan helyzetbe kerül, hogy többen ellentmondanak neki, akkor nem áll ki az igazáért. Meggondolatlan, mert nem biztos a véleményében, nem gondolja végig a lényeget, mégis rögtön kimondja, amit gondol. Bátortalan és negatívan áll hozzá a dolgokhoz. Anett mindennel egyetértett, majd elszaladt a konyhába főzni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!