A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Ágica kipakolt

Vágólapra másolva!
Az "Elmondom a hátad mögött is!" elnevezésű játék komoly érzelmi vihart kavart Ágica körül. Kikérte magának, hogy mindenkit szeret. Lakótársai megdöbbentek mondatai hallatán.
Vágólapra másolva!

A játék szabályai szerint egy-egy lakónak a többiekkel szemben, de hátat fordítva kellett leülnie és végighallgatnia, milyen jó és rossz tulajdonságokkal rendelkezik. Tommyboy volt az első a sorban, a tisztelettudó, kitartó, segítőkész, passzív, zárkózott és nemtörődöm jelzők kerültek a kiválasztó táblán a neve mellé.

Forrás: RTLKLUB

A játék hevében kisebb vita is kialakult, Leo szerint Tommyboy nem nevezhető kitartónak, sokkal inkább családcentrikussága a legfőbb erénye. Ágicával megint külön vitába szálltak, de szerencsére a többiek megmentették a helyzetet.

Talán ez is hozzájárult Ágica későbbi viselkedéséhez, amikor is kirohant az ellen, hogy lakótársai szerint ő mindenkit szeret. Ágicáról egyöntetűen azt állították lakótársai, hogy pozitívan áll mindenkihez, mindenkivel kedves, aranyos, jószívű és figyelmes. Leo Ágica megbízhatóságát vetette fel, de ebben a kérdésben a többiek, akik nem állnak hozzá annyira közel, nem tudtak nyilatkozni. Negatív tulajdonságai között a túlérzékeny, sértődékeny, önfejű, dacos és féltékeny jelzők merültek fel.

Ágica a szabálynak megfelelően türelmesen hallgatta háta mögött vitatkozó lakótársait, ám amikor az utolsó jelző is felkerült a táblára, úgy érezte, reagálnia kell a hallottakra. Meglepő módon nem az ellene felhozott kifogások okoztak neki gondot, hanem az, hogy a többiek szerint ő a Villában mindenkit szeret: "Igenis vannak olyan emberek az életemben, akiket nem szeretek, utálok. Ezeket kint elkerülöm, nem beszélek, nem találkozom velük, de itt bent ezt nem lehet, itt játszanom kell. Igenis köztetek is van egy rangsorom, amit majd a céljaim érdekében követni is fogok. Nem szeretek mindenkit."

Forrás: RTLKLUB

A többiek ereiben meghűlt a vér, többen nem akartak hinni a fülüknek, vagy hirtelen kiszáradt a szájuk, mert italért szaladtak a konyhába. Leo, Tommyboy és Katka megpróbálta értelmezni Ágica szavait, mire a lány némiképp módosította a vélmeményét: "Úgy értettem, nem szeretek mindenkit egyformán". De ekkor már mindegy volt, többen hatalmasat csalódtak, talán csak Anett volt elnéző barátnőjével szemben.

Leo kellemetlenül érezte magát, amiért pár perce még megbízhatóságát emelte ki szerelmének, ő pedig - érzése szerint - erre gyorsan rácáfolt. Tommyboy és Katka is megpróbálta megérteni, pontosan mire gondolhatott Ágica, Marcsi, Milo és Csaba viszont csak döbbenten hallgatott.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!