Csaba nem adja fel

Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, a mi lovászunk szívében olthatatlanul ég a szerelem tüze. Újra meg újra próbálkozik Anettnél, pedig... 
Vágólapra másolva!

Eddig minden alkalommal ki lett kosarazva, és már nem is lehet tudni, hányszor elmondta a lány, hogy nem akar többet egyszerű barátságnál.

Forrás: RTLKLUB

Új képek

Csaba általában ezt egy ideig figyelembe veszi, majd újra nyomulni kezd. Ez történt tegnap este is, amikor Anett a szaunában ült Katkával, a fiú kiment hozzá és megkérte, hogy aludjon mellette, mert Ágica is Leo mellett alszik.

A lány igent mondott, ezen felbuzdulva a rodeóhős átöltözött és kiment ő is a szaunába, de erre szerelme rögtön távozott is. Csaba elkeseredetten öltözött vissza farmerba.

Amíg Anett zuhanyozott, egy tál epret készített a lánynak, amit édesítővel meg is szórt. Az érdi szőke nem fogadta el, mert éppen fogyózik.

Csaba megsértődött és végül a nappaliban feküdt le a kanapéra. Anett ezek után legjobb barátnőjével, Ágicával sustorgott a hálóban, aki természetesen nem mert állást foglalni.

Forrás: RTLKLUB

Csaba bement a hálóba és mérgesen kijelentette, nem alszik bent. Anett úgy gondolta, hogy kérleli egy kicsit és kiment hozzá: "Ne aludj már itt, kint. Szeretnék beszélni veled, gyere be."

Ennyi elég volt ahhoz, hogy a fiú vele tartson és megbeszélhessék az újabb kreált problémát. Csaba: "Mocskosul örültem neki, hogy kicsit közelebb kerültünk egymáshoz." Anett: "Én is. Bánt ez a dolog. Szeretném, ha barátok lennénk, több nem, és ezt nem mondom el többször." Csaba: "De tudod, hogy nekem ez nehéz."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről