Vágólapra másolva!
Vágó István elbúcsúzott a lakóktól. Emlékül a VillaNaplóba is bejegyzett egy-két sort, a lakók pedig egy-egy utolsó kérdést tehettek fel vendégüknek. 
Vágólapra másolva!

Katka: Mennyiben változott a véleménye rólunk, amióta bejött hozzánk?
V.I.: Legnagyobb élményem az volt, hogy kiderült, emberekből vagytok - ezt írtam a VillaNaplóba, ebből következtethettek.

Forrás: RTLKLUB

Makrancos Kata: Klikk a képre!

A Makrancos Kata Bab Pistája azt is elmesélte a lakóknak, hogy arra is jó volt ez a darab, hogy Leo végre élhetett egy kicsit. Véleménye szerint Leo nagyon élvezte a feladatot, az élre állt, és nélküle nem jöhetett volna létre az előadás: "Belőle most kijött egy csomó energia. Így van?" Leo nem tudott reagálni a műsorvezető szavaira, csak zavartan nézett maga elé. Marcsi megjegyezte, hogy nem tudja elfogadni az ilyen palikat, mint Leo.

A beszélgetés apropója a búcsú mellett az, hogy Leo rendezése miatt Marcsinak egy időre meg kellett válnia szerepétől és egy másik jelmezbe kellett bújnia. Marcsi személyes sértésnek vette a váltást, még sírdogált is volna a hálószobában, hacsak Csaba meg nem vigasztalja.

Anett: Beengedné-e saját gyerekét egy valóság show-ba?
V.I.: Nem rossz emberek, akik ide bejönnek, de a szülők is ki vannak téve atrocitásoknak. Ezért aztán nem örülnék, mert egy önző fráter vagyok.
Ágica: Milyen jó tanácsokkal tudna ellátni minket azzal kapcsolatban, hogyan viselkedjünk, ha kimegyünk a Villából?
V.I.: Ne vegyétek nagyon komolyan, amit kaptok, ne kapjátok fel a vizet! Fogjátok fel ezt úgy, hogy ez egy iszonyatosan jelentős része az életeteknek!

Leo: Ha Vágó úr hangyává változtatott ember lenne, hogyan jelezné, hogy ember, és ne gázolják el?
V.I.: Ellentétesen mozognék a többivel. Keresnék valamilyen festéket, írnék valamit, így üzennék.
Anett: Csalódott valamiben velünk kapcsolatban?
V.I.: Csak pozitívan.
Ebben a pillanatban megszólalt a gong, Vágó István vette a kabátját, mindenkitől elköszönt, majd kilépett a Villa ajtaján.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről