Bab Pista és Petruchio

Vágólapra másolva!
Olvasópróbát tartott a díszes színészgárda, hiszen Vágó István érkezésével, teljes volt a csapat. Majd rendhagyó irodalom óra következett.
Vágólapra másolva!

A Shakespeare darab tisztességben megőszült páduai nemesét, Baptistát játssza majd a műsorvezető. Rögtön át is keresztelte magát Bab Pistának, majd sorra végigvették az összes szereplő nevét. Petruchiónál persze elakadtak a lakók, de végre eljött a pillanat, amikor tisztázhatták, hogy k-val, vagy cs-vel kell kiejteni.

Forrás: RTLKLUB

A vendég Macchiavelli és Michelangelo nevének kiejtésével azonnal válaszolt a csapat kérdésére. Ezután egy hosszas szövegértelmezés következett, s persze a legtöbb kérdése Leónak volt. A lányok - mint egy irodalom órán - bőszen jegyzeteltek, Vágó professzor úr pedig oktatott. Miközben a lakók többsége erőteljesen figyelt és memorizált, addig Milo és Leo a kerti grillel volt elfoglalva.

Forrás: RTLKLUB

Annak ellenére, hogy a vendég hihetetlen mennyiségű bort vitt ajándékba, lakóinkat jobban érdekelte a Makrancos hölgy történetének megfejtése. Még mondja valaki, hogy nem érdekli őket a szépirodalom! Aztán persze azért hozzáláttak a piknikhez.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről