Csaba szinte ölne

Vágólapra másolva!
Az újabb játék célja az volt, hogy megtalálják az élet jeleit a Marson. No ne gondoljunk kis zöld emberkékre, magát az ÉLET szót kellett megkeresni, ez betűnként volt elrejtve az udvar különböző szegleteiben.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Csaba vállalkozott a kemény feladatra, az űrsétára vakon, a kézikamerája képét figyelő többi Villasztronauta utasításait követve indult. Az egyik betűt könnyen megtalálta, aztán a kövön fekvő következőt meg az ormótlan kesztyűben percekig képtelen volt felvenni.

- Már ideges szerintem szegény... - jegyezte meg Anett, mikor a lovász már négykézláb kúszott, aztán magszakadt a kapcsolat.

Forrás: RTLKLUB

És valóban, míg próbálta felszedni az É betű papírlapját, a már igen dühös lovász véletlenül kikapcsolta a kameráját. Ahelyett, hogy azt mondta volna, hjúszton, víhev ö problem, inkább hungarikumnak számító, igen cifra káromkodásokat hallatva az letépte magáról a űrhajósruhát, és majdhogynem tört-zúzott. Arca ökölbe rándult, ahogy azt Lilu mondaná, aztán addig nyomogatta a gombokat, míg a bentiek nem üvöltöttek, hogy most már jó.

Még szerencse, hogy gyorsan megtalálta a többi betűt, mert a dühöngő lovász még képes lett volna kiirtani a életet a Marsról.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről