Ágica utolsó üzenete

Vágólapra másolva!
Ágica - mintha érezte volna vesztét - már tegnap elköszönt társaitól. A Villanaplón keresztül mindenkinek üzent valami kedveset. 
Vágólapra másolva!

"Anett drága! Remélem nem fogod magad túl egyedül érezni, én kint is veled leszek. Erős legyél, és mindig állj ki a gondolataid mellett. Várni foglak kint!"

Forrás: RTLKLUB

A nyolcadik Párbaj


"Kedves Csabeszto! Tudod, veled erről már beszélgettünk. Maradj meg ilyennek, amilyen vagy, de vigyázz a lóval, nehogy nagyon elszaladjon."


"Marcsika Kicsi Lány! Próbálj meg erős lenni, és minden rendben lesz. Szeressétek egymást Milóval és ne veszekedjetek annyit."


"Drága Milo! Talán az egyetlen ember vagy, akivel még csak egy pici félreértésünk se volt. Egy nagyon nagy szívű, szeretetteljes embert ismertem meg benned, aki ráadásul még egy kicsit dili is, és mindig meg tud nevettetni."


"Kedves Katka! Gratulálok a győzelmedhez, büszke lehetsz magadra. Ez azt mutatja, hogy te csináltad jól, én pedig valahol elrontottam. Kint megbeszélünk majd egyszer mindent, jó legyél."

Forrás: RTLKLUB


"Na, te drága kicsi rigó! Próbáld kérlek minden erőddel élvezni az utolsó heteket, napokat, és csak egy nagyon kicsit lazíts, engedd el magad. Már most hiányzol, pedig még el sem váltunk, de megígérem, hogy mindennap nézni foglak és majd millió puszit fogok neked küldeni. Tarts ki kérlek, és érezd jól magad."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről