Barátok egymás közt

Vágólapra másolva!
Miért hiszi Leo, hogy az ő világnézete kötelező érvényű minden lakó számára? Miért kell neki egy indokolt tiltás ellenére is csak azért cselekednie, mert ő úgy gondolja?
Vágólapra másolva!

A VillaTv adása után Anett és Katka a konyhába vonult, ahol krumplit pucoltak és párizsit szeleteltek. Ebbe a meghitt, csajos hangulatba robbant be Leo, aki közölte barátnőjével: bedobta a szárítóba kedvenc melegítőjét és már kész is.

Forrás: RTLKLUB

Erre a mondatra Katka feje egyre vörösebb lett, majd kicsattant. A kirohanásának persze oka volt. Korábban megkérte Leót, ne tegye a szárítóba a ruháját, mert összemegy. Ennek ellenére a benzinkutas mégis úgy döntött, megszárítja azt. Kisebb szóváltás következett és Katka megkérte barátját, hagyja békén, majd megnézi, mennyi kárt tett a melegítőbe.

De miután Leo kötötte az ebet a karóhoz és mindenáron meg akart bizonyosodni arról, hogy semmi rosszat nem tett a fránya szárító a lány ruhájával, Katka felpattant és bement felpróbálni a melegítőt.

Forrás: RTLKLUB

A védett hölgy nagyon ideges lett, de igen korrekt módon visszafogta magát és miután majdnem (Khm!) ugyanúgy állt rajta az előző ruhadarab, mint korábban, már nevetni is tudott az egészen.

A kedélyek lecsillapodtak, jött az ebéd, majd Leo tudományos kiselőadást tartott az epermagok számának a gyümölcs édes ízére gyakorolt hatásáról.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!