A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Felvétel indul!

Vágólapra másolva!
A ValóVilág szerkesztősége lakóinktól - mint kreatív munkatársaktól - megrendelt három darab ötletes reklámfilmet, igen komoly követelményekkel.
Vágólapra másolva!

A feltételek: A kisfilmek témája a VV3 nyereményautója, melynek márkáját a reklámban kimondani szigorúan tilos. A filmek képi világának megdöbbentően különlegesnek kell lennie, amelyben maximum két fő szerepelhet. A végtermék ideje egy perc kell, hogy legyen.

Forrás: RTLKLUB

A forgatókönyvírásra lakóink tíz percet kaptak, magára a felvételre pedig negyed óra állt rendelkezésükre. Három csapatban dolgoztak. Először Milo és Marcsi, őket Katka és Leo követte, utánuk pedig Anett és Csaba dolgozott.

Forrás: RTLKLUB

Milo őrületesen belevetette magát a forgatásba. Jobbnál jobb ötletek pattantak ki a fejéből és - miután a mai vitaadag letudva - Marcsika is örömmel engedelmeskedett az instrukcióknak.

Forrás: RTLKLUB

Volt minden: szexi csaj, kerékpár és gázolás is. Leo a tőle megszokott kreativitással vágott bele a feladatba. Rákötötték a kamerát egy zsinórra, és úgy húzták végig a nyereményautó alatt. Elsőre sajnos nem sikerült, aztán ugye a türelem, tökéletes felvételt terem.

Forrás: RTLKLUB

Az Anett-Csaba páros egy kicsit elveszett a reklámfilm forgatás részleteiben, de jött Leo, aki mindenhol segít, így ők is végeztek a kiszabott 15 perc alatt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!