Csak keményen

Vágólapra másolva!
Az olimpiai felkészülés tovább folyik. Keményen bicikliznek, futnak és közben sok-sok fogyókúrás tippet osztanak meg egymással...
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

A reggeli futás után pihegtek egy kicsit, majd Leo doktor, a sportorvos mindenkit gondosan megméricskélt. Roppantul élvezte a feladatát, ahogy vetkőztetheti a lányokat. Katka még mindig szenved némi túlsúlytól, a többi lányok viszont még a fél mázsát sem érik el.

Milo dietetikus úr szigorúan vette feladatát. Katka csak gyümölcsöt ehet a mai napon, Anett és Marcsi, akik viszont három kilóval kevesebbet nyomnak, mint kellene, szalonnát kell egynek lilahagymával. Némi mozgás és diéta a fiúkra is ráfér, ítélekzett Milo.

A lányok közben odakint újra 'Ki tud többet a fogyókúráról?' -t játszottak, és kiderült, Milo, bár ő is kénytelen képben lenni az evés élettanát illetően, kismiska hozzájuk képest. Megegyeztek, hogy Katka nem bulimiás, hiszen nem titokban zabálja magát halálra.

Marcsi büntetőpontott kapott, mert reggel csalt a futás közben. Leo rávette, hogy inkább fussa le újra a tizenkét percet és mivel vele is tartott, az egykori ápolónő vállalta a feladatot. Jól jártak, mindketten kaptak egy-egy pluszpontot.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!