A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Lábakat a magasba!

Vágólapra másolva!
A szinkronúszásban ki-ki a maga párjával csapkodhatta ki a vizet a medencéből. Csaba jól megfogdosta Anettet.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

A következő feladat, a talajtorna későbbre került, hogy először a szinkronúszásban gyönyörködhessünk. A lakók vidáman próbálgatták el fejben a gyakorlatokat, melyeket egyébként párban kellett előadni, és azon ritka helyzet állt elő, amikor minden fiú a neki való lánnyal volt, családias hangulatban. Mikor a medencéhez értek, borzadva konstatálták, milyen rettentően hideg a vize.

Némi majrézás után csak beugrottak, Marcsi végigsikoltozta a gyakorlatát Milóval, Katka végigvihogta, ahogy Leo ide-oda rángatta.Csaba viszont megilletődötten tapizta Anettje pucér testét, aki sikkesen siklott a víz tetején.

A hideg medencéből mind becsobbantak a forró jacuzziba, és egész elégedettek voltak a nappal. Egy kicsit még sütkéreztek az egyre hátrébb vonuló napon, míg el nem következett a következő gyakorlat, a talajtorna.

Forrás: RTLKLUB

Anett, az egykori tornászlány, kecsesen mutogatta a mozdulatokat a szivacsszőnyegen, testén legeltette szemét a lovász, de mérsékelt örömmel nézett az újabb megpróbáltatások elé. Csaba csak Anett iránti udvariasságból nem üvöltözött, de szemöldökét összevonva hallgatta végig, hogy a kötelező gyakorlatok között van a kézenállás, fejenállás, sőt a bukfenc is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!