Leo ötletei

Vágólapra másolva!
Leo magához tért félnapos letargiájából, és mindenféle trükkös feladványokkal szórakoztatta lakótársait. Aztán érkezett egy levél.
Vágólapra másolva!

Leo nehezen viselte a hajnali szellemjárás következményeit. Nem tudta eldönteni, Ágica tette-e rá a neki szánt kaktuszra Katka alsóneműjét, vagy valaki más követte el a szörnyű tettet. Segal és Indián mellett még a VillaManókat is meggyanúsította.

Forrás: RTLKLUB

Miután nem tudta eldönteni, mi is történt, maga elé bámult, ebéd után pedig az ágyán fekve meditált. Egy idő után megunta rosszkedvét és nekiállt vasalni. Úgy tűnik, ez jót tett neki, mert nem sokkal később trükkös kérdést tett fel lakótársainak.

Leo a következő kérdéssel állt elő: Ha lenne két boríték, az egyikben 10 hét, a másikban 10 óra felirattal, és választhatnátok két boríték közül, de amennyi rá van írva, addig kellene bent lenni a Villában, húznátok? Kiderült, a legtöbben nem mernének a borítékokhoz nyúlni. Ekkor levél érkezett a VillaManóktól két borítékkal. A lakók tét nélkül húzhattak. Íme az eredmény: Anett - 10 hét, Millo - 10 óra, Csaba - 10 óra, Katka - 10 óra, Leo - 10 óra.

Forrás: RTLKLUB

Ajánlat:

Indul a NYÁR! Fesztiválok, utazás, napszúrás és fagyimaffia!
Metálos plüssmaci, lufival
Magányosan a sárkányok közt - riport
Nyílnak a strandok - sok fotó!
Nemzőverseny a valóságshow-ban

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!