VillaSzerelmek

Vágólapra másolva!
A Villa falain belül nem csak ármánykodásoknak, ordítozásoknak, elhallgatásoknak, sírásoknak, nevetéseknek, jókedvnek és boldog pillanatoknak lehettünk szemtanúi, hanem szerelmi szálak kialakulásának is.
Vágólapra másolva!

Itt van rögtön a legutóbbi: Ágica és Leo kapcsolatáról a nézők többsége úgy gondolta, igen, ők majd megmutatják, a Villa falain kívül is működőképes tud lenni egy, a játék ideje alatt kibontakozó viszony.

Akartunk nekik boldogságot, békességet, gyerekeket, kutyát-macskát, kombi autót és persze kertes házat. Nos, talán mindez megadatik majd nekik, de bizonyára külön-külön, hiszen az egykori pár, már más-más utakon jár.

Forrás: RTLKLUB

Aztán ugye azt sem tudhatjuk, hogy a VV3 milliomosának és nővérkéjének viszonya, hogyan alakul, de ők tartják magukat ahhoz a korábbi verziójukhoz, miszerint nem szerelmesek egymásba, viszont jól érzik magukat együtt.

Marcsika már családtagnak számít Milóéknál, a deszki táncos is tiszteletét tette a lányos háznál, s úgy tűnik ez a viszony egyelőre, stagnálódni látszik. Ahogy ők mondják: "Nincs az a nagy szerelem, de valami van!"

Forrás: RTLKLUB

Nem úgy, mint az első villaszerelem, melynek főszereplői Sziszi és Péter voltak. Mint ismeretes a szenvedélyes, vad csókokat és ágyjelenteket, pofonok és botrányok váltották fel, pedig már ott is azt hittük, hogy.

Nos, az egyetlen valamirevaló, a játék után is működő kapcsolat jelen pillanatban kismocsoknak és Ritának tudható be. Hogy mi a titkuk, azt kérdezzék meg tőlük... Már a játékosok...

Tetoválás, vad helyekenhttp://www.origo.hu/nyar/20040618tetovalas.htmlA legbefolyásosabb hírességek listájahttp://www.origo.hu/nyar/20040618alegnepszerubb.htmlSzüzesség - internetes árverésenhttp://www.origo.hu/nyar/20040618szuzesseg.htmlHírességek kukái: kiállítják a sztárok szemetéthttp://www.origo.hu/nyar/20040618hiressegek.htmlLebukott a pornómágnás fantomszektájahttp://www.origo.hu/nyar/20040617lebukott.html
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!