Csináljam vagy mutassam?

Vágólapra másolva!
Az este mozgással telt, volt ki táncolt, volt ki mutogatott, és akadtak olyanok is, akik inkább intimen lettek volna. Mi mindent láttunk.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Szilvi mindenkit megkért, hogy egy kicsit hagyják őket Frenkivel kettesben a hálószobában beszélgetni, természetesen a társaság átlátott a szitán, Pandora a már meztelenül heverő barátnőjét nyakát csókolgatva, egyúttal irigykedve kívánt szerencsét. A hivatalos párocska végre egy hagyományos, ágyban, párnák közt, aprólékosan véghezvitt együttléttel ünnepelte meg kibékülésüket.

Tommyboy nagyon örült a lehetőségnek, hogy a VV3 főcímdalára készülő klip koreográfiáját kidolgozhatja, órákig próbált, Ágica és Marcsi örömmel nézegette kidolgozott felsőtestét és úgy ugráltak, ahogy csak a srác fütyült.

A többiek már nem bírták hallgatni a harmincadszor felhangzó számot, és Leo vezetésével elkezdtek Activityzni. A tematika természetesen a nemiség, az idetartozó összes lehetőségen végimentek. Csaba a Káma-szútrát, Jenny a pettinget mutogatta el, Katka egy extrém pornóműfajt adott fel a többiekkel (kitalálták), Milo is felkiáltott: "Hú, én tudok egy gusztustalant!" Szilvi erősen csodálkozott, mikor ilyen erősen verbális hangulat fogadta.

Csak Pandora morcos és sértődött. Elege van mindenkiből, saját magából is, egyik társasághoz sem csatlakozott, inkább Indiánnal szaunázott és megbeszélték, mennyire hiányzik nekik Segal.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!