Zsolti: Péter tudja, hogy mi a bajom!

Vágólapra másolva!
Zsoltika, a ValóVilág 2 hatodik kiesője tegnap az Origo Társalgójában várta a chatelőket. A korábbi éles kijelentéseiről, a VillaLakókról és a játék esélyeseiről is kérdezték őt. A meleg fiú szokása szerint igen precízen és körültekintően válaszolt minden kérdésre.
Vágólapra másolva!
Forrás: ORIGOleft

Csalódott vagy? Haragszol Péterre? (Angelic)
Nem haragszom Péterre, és már csalódott sem vagyok. Úgy gondolom, hogy pont jókor jöttem ki, és hogy nagyon jó lesz idekint. Rájöttem, hogy a játékot úgysem nyerhettem volna meg, és most már tényleg kezd leülni a hangulat a Villában. Eddig izgalmas volt, élményekben teli, és örülök, hogy nem éreztem, hogy unatkoznék vagy szenvednék attól, hogy bent vagyok. Nekem mindenképpen ez hatalmas élmény volt, és köszönet érte!
Miért mondtad mindig, hogy Laci rontotta el a barátságotokat? (EasyRider69)Lacival a kapcsolatunk jól indult, én barátként kezeltem őt, de sajnos egy idő után észrevettem, hogy ő ezt nem értékeli, hanem megpróbálja kihasználni és irányítani engem. Illetve, ha valamiben nem egyezett a véleményem az övével, akkor iszonyatos hisztit rendezett és szinte rémisztően agresszívan tudott viselkedni. Mivel én ezt nagyon nem szeretem, ezt próbáltam vele többször megbeszélni, de sajnos az én véleményemet nagyon ritkán hallgatta meg. A lényeg az volt hogy elmondja, amit ő gondol. Ebből adódtak a problémáink.
Miért állítottad Békáról, hogy taktikázik, amikor te látványosabban hajtottál a nyereményre? Sőt, részegen magadról, evvel kapcsolatban is elmondtál egy-két dolgot. (VVFUN)
Aki bent van, mind azért van bent, mert nyerni szeretne. Tehát nevezhetjük úgy, hogy "hajtunk" a nyereményre. Békával kapcsolatban pedig azért mondtam neki, hogy taktikázik, mert pont abból csinált problémát, amire előtte megkért, hogy hívjam fel a figyelmét. Úgy gondolom és tudom, hogy így van, mivel később bocsánatot is kért, hogy ezt ő felnagyította, eltervezte. Mivel nem nagyon talált hibát, így rögtön meglett az indok, hogy miért tegye rám a jelet. Ami nem baj, csak nem kellett volna előtte ezt ennyire látványosan előkészítenie.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!