A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A Honda új aerodinamikai főnökkel erősít

Vágólapra másolva!
A Honda Racing alakulata szerda este hivatalos közleményében erősítette meg, hogy Mariano Alperin-Bruvera lesz a csapat új aerodinamikai főnöke, miután elkészül vadonatúj, valós méretekkel dolgozó szélcsatornájuk.
Vágólapra másolva!

A brackley-i bázisú csapat hamarosan befejezi vadonatúj szélcsatornájának megépítését. A gárda rengeteget vár az új létesítménytől, melyet a legfrissebb hírek szerint Alperin-Bruvera fog irányítani, aki szakértelmével, és hatalmas tapasztalatával az aerodinamikai részleget fogja koordinálni.

A 40 éves szakember 1998-ban csatlakozott a csapathoz, mint vezető aerodinamikus. Az argentin specialista korábban a Durango istállónál tevékenykedett az F3000-ben, míg négy évet húzott le a Minardi színeiben.

"Mariano Alperin-Bruvera a kezdetek óta a csapat egyik oszlopos tagja, és komoly szerepe volt a gárda felemelkedésében" - mondta a technikai igazgató, Geoffrey Willis. "Jelenleg két aerodinamikai részleggel dolgozik a csapat, melyek közül az egyiket ő vezeti, ám a jövőben új feladatot lát majd el, és ő fogja irányítani az egész aerodinamikai osztályt."

"Szent meggyőződésem, hogy Mariano a legmegfelelőbb ember az új poszt betöltésére, és abban is biztos vagyok, hogy komoly, és pótolhatatlan segítséget fog nyújtani a csapatnak céljai elérésében."

Maga az érintett a következőket mondta: "Nagyon büszke vagyok, hogy lehetőséget kaptam a Forma-1 egyik legtehetségesebb aerodinamikai részlegének vezetésére. A hamarosan elkészülő szélcsatornánk hatalmas előrelépés lesz, és az új technológiákkal felszerelt komplexum komoly segítséget nyújthat majd a felemelkedésben. Már alig várom, hogy megkezdhessem a munkát, hiszen biztos vagyok benne, hogy egy izgalmas, és felettébb érdekes időszak előtt állunk."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!