A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:20AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Újabb specialistákkal erősít a Forma-1

Vágólapra másolva!
Két új marketingspecialistával bővült az Alpha Topco elnöki tanácsa, mellyel kezd egyre nyilvánvalóbbá válni, hogy a Forma-1 holding mindent megtesz azért, hogy marketing fronton tovább erősödjön.
Vágólapra másolva!

Az egyik új tag nem más, mint Sorrell, aki húsz évvel ezelőtt megalapította a mára 7.5 milliárd fontot érő WPP Csoportot, amely napjaink legnagyobb reklám és kommunikációs vállalatává nőtte ki magát. Sorrell jelenleg a világ egyik legbefolyásosabb és legnagyobb tudással rendelkező marketingspecialista hírében áll.

Peter Brabeck-Letmathe, a Nestle elnök ügyvezető igazgatója, és Sorrell a közeljövőben csatlakozni fog a Bernie Ecclestone vezette elnöki tanácshoz, mellyel szinte szabad kezet kapnak a Forma-1 marketingterületén.

Donald Mackenzie, a CVC Capilat Partners elnöke a következőket mondta: "Biztosak vagyunk benne, hogy ők ketten tudásukkal hozzájárulhatnak az Alpha Topco Limited felemelkedéséhez, és a Forma-1 sikeres jövőjéhez."

Ecclestone is megszólalt az ügyben, aki hozzátette: "Már alig várom, hogy együtt dolgozhassak Peterrel és Martinnal. Ők ketten rengeteg tudást és tapasztalatot hoznak az igazgatói testületbe."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!