Vágólapra másolva!
Mark Webber bízik benne, hogy a jövő év egyik meglepetéscsapata a Red Bull Racing lesz, melyre véleménye szerint minden esély megvan, hiszen az RB3-ast az az Adrian Newey tervezte, akinek kezei közül több világbajnok versenygép kikerült már.
Vágólapra másolva!

Az ausztrál versenyző, aki borzalmas évet teljesített a Williams színeiben, a 2007-es idényt a Red Bull Racing istállónál kezdi majd meg. Az energiaital-gyárosok komoly sikereket várnak a jövő évtől, különösen azok után, hogy sikerült megszerezniük a korábban a McLarennél tevékenykedő sztártervezőt, Adrian Newey-t.

"Rengeteg a nyomás a csapaton belül, minél előbb sikereket szeretnének elérni" - mondta Webber a The Age c. lapnak adott nyilatkozatában. "Bizonyítani szeretnének 2007-ben, máskülönben nem is szerződtem volna a csapathoz. Ahhoz, hogy világbajnokok legyünk, idő kell, de azért imádkozom, hogy mi legyünk a jövő év egyik meglepetéscsapata."

Webber azt is elmondta, megbánta, hogy anno a Williams istállóhoz szerződött, ám úgy gondolja, a grove-i bázisú csapat számra csak jobban sikerülhet a jövő év.

"Biztos vagyok benne, hogy jobban fognak teljesíteni a következő idényben - azért gondolom ezt, mert ennél rosszabbul már nem mehet nekik" - magyarázta Webber, aki azt is bevallotta, nehéz volt megtartania motivációját a sok sikertelenség után. "Soha nem fordult még elő ilyen velem korábban, de idén néha nagyon el voltam keseredve, mert akármennyire is akartam a sikert, az nem jött össze."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről