Webber 2007-ben nagy dobásra készül

Vágólapra másolva!
Mark Webber két, a sikertelenség miatt nehezen felejthető Williamses szezont hagy maga mögött. Az eredménytelenség nem vette el az ausztrál pilóta kedvét, új csapatával, a Red Bull Racinggel eddigi legjobb szezonját szeretné teljesíteni.
Vágólapra másolva!

Webber remekül debütált a száguldó cirkuszban, hiszen első futamán, hazai pályán Ausztráliában, a harmatgyenge Minardival az ötödik helyen végzett. Akkor mindenki a Forma-1 nagy ígéretének tartotta az ausztrált, de a pilóta sem a Jaguarral, sem a Williamsszel nem tudta igazolni a korai jóslatokat.

A 30 éves versenyző abban bízik, hogy a nagy múltú Williamsnél eltöltött két szezon után 2007-ben pályafutása legjobb eredményét tudja majd felmutatni új csapatával, a Red Bullal. "Az eddigi legjobb szezonomat akarom teljesíteni a Forma-1-ben"- nyilatkozta elszántan Webber.

"Úgy érzem, hogy erre képesek is leszünk. Olyan eredményeket szeretnék elérni, amelyekre a képességeim alapján esélyes is vagyok, és nagyon örülök neki, hogy erre a Red Bullnál lesz lehetőségem"- folytatta az ausztrál, aki legszívesebben már holnap autóba ülne, ám a Melbourne-i szezonrajtig még majdnem négy hónap hátravan.

"Már nagyon várom az új szezont! Az új autót január közepén próbálhatjuk ki először, nagyon izgatott vagyok emiatt. Remélhetőleg a rajtig problémamenetes lesz a felkészülésünk, és akkor már Melbourne-ben megmutathatjuk, hogy mit is tud az autó"- fejezte be a minden eddiginél elszántabb Webber.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!