A Ferrarinál biztosak a jövő évi győzelemben

Vágólapra másolva!
A Ferrari és a Fiat elnöke, Luca di Montezemolo nyugalomra intette csapata rajongóit, akiket biztosított afelől, hogy Michael Schumacher távozása után, 2007-ben is minden esélyük meglesz arra, hogy megnyerjék a bajnokságot a Forma-1-ben.
Vágólapra másolva!

Bár sokan úgy gondolják, hogy a hétszeres világbajnok, Michael Schumacher, illetve a csapat technikai igazgatója, Ross Brawn távozásával az olasz alakulat komoly hátrányba kerül majd a többiekkel szemben, a Ferrari elnöke biztos benne, hogy a következő idényben is felvehetik majd a harcot az élmezőnnyel, sőt a Bridgestone segítségével ismét az övék lehet a bajnoki trófea.

"Ígérem, hogy megnyerjük a jövő évi bajnokságot" - mondta az elnök a Sport-Informations-Dienst c. lapnak adott nyilatkozatában. "Mindent megteszek annak érdekében, hogy ismét mi kerüljünk ki győztesként, készen állok a munkára. Ha kell éjt nappallá téve dolgozni fogok, hogy elérjem céljaimat."

Bár a Ferrari szerezte meg a legtöbb győzelmet az idei évben, mégis elbukott a Renault-val szemben a világbajnoki összetettben, ám ha minden jól alakul, akkor a jövő évben egyedüli beszállítóként tevékenykedő Bridgestone segítségével komoly esélye lehet a bajnoki cím megszerzésére.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!