Berger: Nekünk van a legjobb motorunk

Vágólapra másolva!
Gerhard Berger, a Scuderia Toro Rosso istálló társtulajdonosa már többször elmondta, hogy elégedett volt az idei szezonnal. Az egykori Forma-1-es pilóta a 2007-es évtől azonban újabb előrelépést vár.
Vágólapra másolva!

A szezonzáró Brazil Nagydíj után nem sokkal kiderült, hogy a kisebbik Red Bullos csapat, a Toro Rosso jövőre a Ferrari erőforrásait használja majd. Berger természetesen nagyon elégedett volt a megállapodás bejelentése után, és sokat vár az olasz motoroktól.

"A Red Bull igazán szerencsés lehet, hiszen két csapata számára sikerült megszereznie a legjobb motorokat"- mondta Berger. "A Red Bull Racing a Renault, mi pedig a Ferrari nyolchengereseit használhatjuk majd. Ez a két gárda az előző szezonban egy kivétellel az összes versenyt megnyerte."

"2007-ben viszont a motoroknak nem lesz olyan döntő szerepe, mint az előző években"- vélekedett az osztrák. "Ennek ellenére a megbízható és roppant erős Ferrari hajtóművek biztosan nagy segítségünkre lesznek."

"Mikor belevágtunk a Forma-1-be, a célunk az volt, hogy az első három évben a középmezőnybe kell előre lépnünk. Realistának kell maradnunk. Az első évünkből úgy gondolom, hogy kihoztuk a maximumot. Nem voltunk igazán eredményesek, de az összteljesítményt nézve teljesen rendben volt ez a szezon"- fejezte be Berger.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről