A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Montezemolo: Jövőre eljön a Ferrari ideje

Vágólapra másolva!
Luca di Montezemolo szerint 2007-ben ismét eljön a Ferrari ideje, és az elmúlt két esztendőben elszenvedett verség után visszavághat a Renault-nak. Az elnök úgy érzi, minden adott ahhoz, hogy a jövő évben nagyot dobbantsanak.
Vágólapra másolva!

Annak ellenére, hogy az idény végén a hétszeres világbajnok Michael Schumacher mellett több kulcsfigura is elhagyta az alakulatot, a Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo úgy gondolja, hogy jövőre visszavághatnak a Renault-nak, és bezsebelhetik a bajnoki címet.

Bár a Renault és az Alonsóval kiegészült McLaren is keményen készül a 2007-es idényre, az elnök szerint Kimi Raikkönen és Felipe Massa elég tehetséges versenyzők ahhoz, hogy egy jó technikával lemossák a pályáról ellenfeleiket.

"A következő évben ismét mi nyerjük meg a bajnokságot, mert rendkívüli embereink vannak" - mondta a szakember az olasz Domenico In c. lapnak adott nyilatkozatában. "A Ferrari az életem. Minden huszonöt évvel ezelőtt kezdődött, mikor egy számomra sokat jelentő ember, Enzo Ferrari bemutatta életművét."

"Azóta rajongóink sok szűkös esztendőt megéltek, de Michael Schumacherrel, és Jean Todttal, még több jónak lehettek szemtanúi. A következő évben megnyerjük a bajnokságot, mert rendkívüli embereink vannak."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!