A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Barrichello szerint tovább vergődik a Honda

Vágólapra másolva!
A Honda rutinos pilótája, Rubens Barichello nem vár túl sokat a pénteken kezdődő szezonnyitó Ausztrál Nagydíjtól, mert csapatának továbbra sem sikerült kijavítania a fékproblémát, így a győzelemre még csak gondolni sem mer.
Vágólapra másolva!

Általában a Forma-1-es pilóták a szezon előtt optimistán szoktak nyilatkozni, különöse igaz volt ez eddig a Hondásokra. A japán gárda brazil versenyzőjének, Rubens Barrichellónak azonban pillanatnyilag semmi oka a bizakodásra.

"Tudjuk mi a probléma, de egyszerűen nem tudjuk kijavítani azt"- nyilatkozta elkeseredetten a dél-amerikai, miután a Honda még mindig fékegyensúly-problémával küzd, ami már a korábbi teszteken is borzolta a mérnökök idegeit.

"Az autó egyébként nem rossz, de hogy ezzel egyelőre nem fogunk versenyt nyerni, az egészen biztos, attól még nagyon messze vagyunk."

Barrichello a szezon második futamán, Malajziában azonban már lényeges javulást vár, ugyanis ott a csapat új aerodinamikai csomaggal és módosított felfüggesztéssel áll majd rajthoz, amit a verseny előtt még tesztelnek majd.

"A maláj teszten sok dolgot ki kell majd próbálnunk. A legfontosabb, hogy olyan apróságokra jöjjünk rá, amitől az autó gyorsabb és jobb lesz"- fejezte be a brazil, akinek Melbourne-ben még minden bizonnyal sok gondja lesz az RA107-essel

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!