A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A Red Bull elfoglalta helyét a középmezőnyben

Vágólapra másolva!
Mark Webber Ausztrália után Malajziában is a legjobb tízbe verekedte magát az időmérő edzésen, ám ezúttal ott már senkit nem tudott maga mögé utasítani. A Red Bull Racing másik pilótája, David Coulthard a 13. pozícióból indulhat a futamon.
Vágólapra másolva!

A Red Bull pilótái már a szabadedzéseken is a 10 hely környékén autóztak, így nem csoda, hogy Mark Webber a kvalifikáció éppen elcsípte a 10. helyet. David Coulthard ezúttal is alulmaradt csapattársával szemben, a skót csak a második etapig jutott szombaton.

"Szebb lett volna, ha még előrébb tudok kerülni, de jelenleg itt a helyünk"- nyilatkozta az időmérő után Webber. "Az edzés második szakaszában sokáig az is kérdéses volt, hogy egyáltalán tovább tudok-e jutni. Végül sikerült magam a középmezőnybe kvalifikálni, kíváncsian várom, hogy mit is tudunk majd ebből kihozni"- értékelt Webber.

David Coulthard elégedett volt versenygépével, ám az váratlanul érte, hogy így sem tudott a legjobb tízbe kerülni: "Egy rossz szavam nem lehetett az autóra, éppen ezért némileg érthetetlen, hogy nem tudtam előrébb végezni"- nyilatkozta a 13. helyen végző skót.

"Ausztráliához képest kevesebb problémánk van az autóval, de más csapatok is megváltoztatták a helyüket a korábban kialakult erősorrendben. A Renault például gyengült, míg a Toyota valamivel jobb lett. A versenyen szerintem a hőség megtizedeli majd a mezőnyt"- fejezte be Coulthard.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!