Fernando Alonso az utódjait oktatta

Vágólapra másolva!
A McLaren-Mercedes pilótája, Fernando Alonso óriási kedvenc hazájában, Spanyolországban, így nem csoda, ha a pályafutásuk elején járó pilótapalántáknak is ő a példaképe. A kétszeres világbajnok csütörtökön egy gokartversenyen vett részt.
Vágólapra másolva!

Tíz szerencsés fiatalnak tegnap igazán nagy élményben volt része, hiszen amellett hogy testközelből láthatták Fernando Alosnót, a spanyol pilóta még jótanáccsal is ellátta a feltörekvő fiatalokat.

A McLaren-Mercedes főszponzora, a Vodafone szervezte azt a kis kartversenyt, amely a kétszeres Forma-1-es világbajok Fernando Alonso felvezető köreivel kezdődött. A spanyol klasszis ezek után megosztotta tapasztalatait azzal a tíz fiatallal, akik utána maguk is rajthoz álltak. A futamot Alonso intette le, és természetesen a díjakat is ő adta át.

"Én is karttal kezdtem a pályafutásomat"- mondta az esemény után a hétvégén hazai közönsége előtt győzelemre törő Alonso. "Ez a Forma-1-ről álmodó gyerekekkel eltöltött nap sok emléket elevenített fel bennem. Remélem, hogy a találkozásunk és a tanácsaim segítenek majd nekik abban, hogy megvalósítsák álmaikat."


Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről