A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNKoch Máté
12:25VívásMate Tamas Koch-Grabiel Lugo
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNPupp Réka
12:50CselgáncsOdette Giuffrida-Reka Pupp
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNSiklósi Gergely
13:40VívásJakub Jurka-Gergely Siklosi
HUNPásztor Flóra
14:05VívásYun-Jia Zhang-Flora Pasztor
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
NyílNyíl

Quick Nick egyre jobban sürgeti új szerződését

Vágólapra másolva!
A harmincadik születésnapját csütörtökön ünneplő Nick Heidfeld bármennyire is próbálta kierőszakolni, a BMW-től nem kapott új szerződést ajándékba. A német pilóta azonban bízik benne, hogy ezt hamarosan pótolják a felek.
Vágólapra másolva!

A szép csendben a legrutinosabb pilóták egyikévé váló Heidfeld az idei szezont remekül kezdte, három negyedik helyet szerzett. Év végén lejáró szerződését viszont a tetszetős produkció ellenére még mindig nem hosszabbították meg.

A BMW motorsport igazgatója, Mario Theissen is elismeri Quick Nick teljesítményét, ám a sportvezető indoklása szerint nincs oka kapkodni az új kontraktussal kapcsolatban.

Az idén eddig tizenöt pontos Heidfeld is legszívesebben a német-svájci alakulatnál maradna, és mihamarabb kézbe venné azokat az okmányokat, melyek a jövő évi versenyzési lehetőséget biztosítják számára.

"Remélem, hogy a jövőben is a BMW pilótája leszek, ez a legfőbb célom"- nyilatkozta az újságíróknak a német már a hétvégi Spanyol Nagydíj helyszínén.

"Számomra a BMW lenne az elsőszámú választás. Magabiztos vagyok, élvezem, hogy itt lehetek. Úgy érzem itt vannak a legjobb esélyeim arra, hogy a jövőben a világbajnoki címért harcoljak"- folytatta a német.

"Ezeket figyelembe véve semmi okom sincs a távozásra"- tette még hozzá Heidfeld, aki bízik benne, hogy a szerződéshosszabbítás kérdése nem húzódik már sokáig.

"Mint ahogy már korábban is többször elmondtam, szeretnék minél előbb tisztán látni. Mario (Theissen) még várni akar egy kicsit, de nem hiszem, hogy ezen ennyit kellene gondolkodni"- fejezte be felettese sürgetésével a 30 esztendős versenyző.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!