A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Schumacherék bíznak a szerződéshosszabbításban

Vágólapra másolva!
 Az idei teljesítménye alapján az utóbbi hetekben sokat kritizált Ralf Schumacher menedzsere biztos benne, hogy védence hamarosan összekapja magát, és ismét a legjobbak közt versenyez majd.
Vágólapra másolva!

Ehhez óriásit kellene javulnia a németnek, hiszen Ralf az idei első négy futamon egyetlen pontot szerzett, és legtöbbször a mezőny hátsó felében bújt meg, és csapattársával, Jarno Trullival szemben is mindig alulmaradt.

A 31 éves pilóta menedzsere, Hans Mahr viszont továbbra is bízik benne, hogy ez a gyenge idénykezdet nem lesz hatással ügyfele további pályafutására, és az évad végén lejáró szerződését a Toyota hamarosan megújítja.

Észérveket nehéz lenne felhozni Ralf szerződtetése mellett, de Mahr optimista a folytatást illetően: "Még csak négy futam telt el az idei tizenhétből. Rengeteg idő van még. Majd csak a nyáron kezdünk el a konkrétabb tárgyalásokat"- nyilatkozta a menedzser.

A Toyota másik versenyzője, Jarno Trulli már tavaly megkapta új kontraktusát, ám Mahr elmondása szerint mindez nem idegesítette Ralf Schumachert: "Jarno szerződését tavaly kellett megújítani, idén viszont Ralféra is sor kerül majd. Egy cseppet sem aggódom."

"Ralf az egyik legjobb pilóta a mezőnyben, annak ellenére is, hogy jelenleg kisebb problémái vannak az autóval. De ez hamarosan megoldódik majd, és biztos vagyok benne, hogy Schumacher ismét az élmezőnyben autózik majd."

"Idei szereplése nem ront a lehetőségeinken"- folytatta Mahr. "Nem tudom, hogy a többi pilóta mennyit keres, de bennünket nem is ez érdekel. Olyan szerződéstervezettel fogunk előállni, amely megfelel Ralf eredményeinek. És biztos, hogy idei teljesítménye is sokat fog még javulni."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!