A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Hamilton reagált Villeneuve kritikájára

Vágólapra másolva!
Mióta Lewis Hamilton bemutatkozott a Forma-1-ben, megszokhattuk, hogy a fiatal britről mindenki ódákat zeng. Éppen ezért volt furcsa Jacques Villeneuve minapi nyilatkozata.
Vágólapra másolva!

A kanadai közönség kedvence idén már nem áll rajthoz Montrealban, mégis elérte, hogy ha csak egy pillanatra is, de reflektorfénybe kerüljön.

A korábbi világbajnok ugyanis azzal vádolta a McLaren-Mercedes újoncát, hogy nagyon agresszív stílusban vezet, különösen a rajtnál erőszakos. Villeneuve úgy vélte, hogy hamarosan a Nemzetközi Automobil-szövetségnek (FIA) is fel kellene lépnie Hamiltonnal szemben.

Ezeket a vádakat persze az érintett sem hagyhatta szó nélkül: "Jacques-nak megvan a saját véleménye, és én ezt tiszteletben is tartom, de itt autóversenyzésről van szó"- nyilatkozta a már javában a Kanadai Nagydíjra készülő Hamilton.

"Ha valóban taccsra vágnám az ellenfeleimet és veszélyesen vezetnék, akkor igazat kellene adnom Jacques-nak, de erről szó sincs. Eddig még nem teremtettem veszélyhelyzetet, úgyhogy talán jobb lenne, ha az FIA-ra bízná az értékelést"- fejezte be az idei öt futamon eddig mindig dobogós helyen végző Hamilton.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!