A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

AFM ajánló: Miért szenved a Renault?

Vágólapra másolva!
Már kapható Magyarország autósport magazinja, az AFM júniusi száma, amely ismét különlegességekkel és érdekességekkel várja olvasóit.
Vágólapra másolva!

A lapban Dávid Sándor arról gondolkodik, mikor jön el végre Kimi Raikkönen ideje, ha eljön valaha egyáltalán, Frankl András pedig arra kéri jegyzetében a bulvársajtót, hogy hagyja békén Lewis Hamiltont.

A kiadvány természetesen beszámol a két utolsó nagydíj történéseiről, érdekességeiről, gyönyörű fotókkal illusztrálva az eseményeket, és nem megy el szó nélkül a McLaren kettős győzelmével zárult monacói botrány mellett sem. Az Autósport és Formula Magazin júniusi számának sztárja Atom Anti, azaz Anthony Davidson, akiről édesapja és mérnöke segítségével próbáltak meg a szerkesztők minél több érdekességet kideríteni.

A Renault F1 Team idei szenvedésére már sokan rácsodálkoztak, a magazin azonban ezúttal felderítette a visszaesés valódi okait is. A kiadvány másik izgalmas anyaga a Red Bull motorsportos kötődéseit elemzi, és a cikkből az is kiderül, hogy nem minden az F1: a világ egyetlen elitkategóriájából sem hiányoznak a vörös bikák.

Az AFM technikai rovata ezúttal az alváztartó állvány szerepét deríti fel, de talán még ennél is érdekesebb az az írás, amely elmeséli, milyen élményt ad egy civilnek egy Formula-1-es autó vezetése. A visszatekintő rovatban a 30 esztendős Williams istálló legemlékezetesebb pillanatait eleveníti fel Sir Frank Williams.

A rokonsorozatok közül a rali vb, a WTCC, a DTM, a MotoGP és a kisebb szériák aktuális történéseivel is megismerkedhetnek az olvasók, a hazai pályákról pedig a rali és a gyorsasági ob utolsó futamai elevenednek meg.

A játékos kedvűek az Oris segítségével részt vehetnek egy háromfordulós küzdelemben, melynek győztese egy közel 200 000 Ft-os időmérőt kap ajándékba. A Magyar Nagydíjra pályázók is dörzsölhetik a tenyerüket, közülük 15-en juthatnak a lapon keresztül F1-es belépőkhöz. Az előfizetők ezzel szemben biztosra mehetnek, ők a postástól valamennyien egy Puma zsákot várhatnak, melybe a kiadó egy meglepetés F1-es ajándékot csomagolt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!