A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Ébresztőt fújtak a Spyker pilótáinak

Vágólapra másolva!
A Spyker-Ferrari csapat vezetői eddig sem lehettek elégedettek pilótáikkal, ám a Kanadai Nagydíjat követően egyenesen azt kérték versenyzőiktől, hogy most aztán már tényleg ébredjenek fel.
Vágólapra másolva!

Christijan Albers és Adrian Sutil az idei szezonban eddig rendre a mezőny végén ért célba, ha éppen célba ért, ami teljesen elfogadhatatlan Colin Kolles csapatfőnök és Mike Gascoyne technikai vezető számára. A kaotikus montreali versenyen mindkét versenyző a falnak csapódott, pedig akár pontokat is szerezhettek volna.

"A kiesések elkerülhetőek lettek volna"- kezdte a csapatfőnök a mondandóját a Kanadai Nagydíj után, majd a következőkkel folytatta. "Nem követhetünk el olyan hibákat, amelyek pontokba és helyezésekbe kerülnek."

"A verseny után Mike (Gascoyne) és én elbeszélgettünk a fiúkkal, és elmagyaráztuk nekik, hogy több ilyen esetet már nem tudunk elfogadni"- tette hozzá a 39 éves vezető.

A Spyker technikai vezetője, Gascoyne pedig azt mondta a konstruktőri versengésben utolsó helyen álló csapatnak, hogy óriási lehetőséget szalasztottak el a Gilles Villeneuve-ről elnevezett pályán.

"Egyszerűen a plafonon voltunk a bokszban, hiszen jó versenystratégiánk volt és ez lett belőle"- dühöngött még mindig Gascoyne.

"Hatalmas lehetőségünk lehetett volna a futam végén, ha az a néhány vezetői hiba nem következik be, és ez nagyon bosszantó dolog"- fűzte hozzá csalódottan a technikai vezető.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!