Catherine Zeta-Jones énekel az Oscar-gálán

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: MTI

Nem a brit származású szépség lenne az első olyan sztár, aki terhesen lépne színpadra. A popénekesnők körében viszonylag gyakori az ilyesmi, hiszen olyan sztárok, mint Neneh Cherry vagy az Atomic Kitten énekesnője, Natasha Hamilton áldott állapotban énekeltek nem is egyszer végig gyakran több órás koncerteket. A hollywoodi dívák körében azonban ritkán fordul elő ilyesmi, a várandós színésznők ilyenkor bizony szabadságra mennek.

A Zorro álarca című film gyönyörű főszerplőnője azonban énekelni akar. Mégpedig az Oscar-díjkiosztó gála színpadán, a show szervezőinek legnagyobb mgdöbbenésére. A gyönyörű brit színésznő úgy érzi, tartozik ennyivel a 13 díjra jelölt Chicago című musicalnek. A szervezők tehát hosszas tanakodás után végül engedélyezték a fellépést a szerepelni vágyó gyönyörű kismamának, aki partnernőjével, Renee Zellwegerrel karöltve adja elő a Kodak Theatre színpadán a Chicago betétdalát, az Oscar-díjra jelölt I move on-t.

A legjobb dal díjáért folyó versengés idén izgalmasnak tűnik. A New York bandái című filmben szereplő a The Bands That Built America című dallal fellép a U2, ráadásul a jelöltek között ott van a botrányhős rapper, Eminem is, aki az 8 Mile betétdalát, a Lose yourself című számot adja elő a gálán.