Flatley tagadja a nemi erőszak vádját

Vágólapra másolva!
Mint az ismeretes, Tyna Marie Robertson több tízmillió dollárt követelt Michael Flatleytől, a híres táncostól, arra hivatkozva, hogy a férfi tavaly októberben megerőszakolta őt egy Las Vegas-i hotelszobában.Válaszlépésül Flatley beperelte az ingatlanügynököt, akit zsarolással, rágalmazással vádol, továbbá azzal, hogy a nő által kavart botrány jelentős érzelmi megrázkódtatást okozott a sztárnak. 
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Flatley és Lisa Murphy Monacóban

Flatley rágalmazással és zsarolással vádolja Robertsont és ügyvédjét, D. Dean Maurót. Azt állítja, hogy Robertson korábban felkereste őt, pénzt követelt tőle, és azzal fenyegetőzött, hogy nyilvánosságra hozza az ügyet, amennyiben a Riverdance társulat egykori sztárja nem hajlandó fizetni.

Az állítólagos áldozat novemberben tett bejelentést a rendőrségen, miszerint Flatley megerőszakolta őt, de a hatóságok nem sokkal ezután - arra hivatkozva, hogy Robertson nem működik együtt velük, ami által ellehetetleníti a hatóság munkáját - megszüntették a nyomozást. Flately szerint a nő pusztán azért fordult a rendőrséghez, hogy azok kötelességükhöz híven jegyzőkönyvben rögzítsék az esetet. A táncos ezt követően az FBI munkatársainak segítségét kérte, akik nyomozást indítottak annak megállapítása érdekében, vajon Robertson és jogi képviselőjének a táncoshoz intézett kérése valóban zsarolásnak minősül-e.

Flatley nem tagadja, hogy tavaly október 19-én együtt töltötte az éjszakát Robertsonnal a Las Vegas-i Venetian Hotel egyik lakosztályában, ugyanakkor határozottan állítja: mindez az alperes belegyezésével történt. A 44 éves ír népitáncos elmondása szerint az állítólagos áldozat önként szabadult meg ruhadarabjaitól és töltötte a hálószobájában az éjszakát. Ennek ellentmond Robertson vallomása, aki azt bizonygatja: többször is segítségért kiáltott. A vád állítása szerint Flately személyi titkára, aki a szomszédos szobában szállt meg, semmiféle kiabálást nem hallott, holott hálószobájának ajtaja nem volt bezárva. Sőt, a kérdéses éjszakát követő reggelen Robertson a titkár jelenlétében csókolta meg Flatleyt, akivel később együtt reggelizett, mielőtt visszaindult Illinois-ba. Jó néhány hét elteltével jelentkezett újra, arra kérve a férfit, hogy honorálja az együtt töltött éjszakát.

Michael Flatley honlapjahttp://www.angelfire.com/celeb/Janice/pagelinks/copy_of_DREAMWEAVERS.htmlMichael Flatley - Lord Of The Dancehttp://www.users.bigpond.com/wild.goose/lotdmichael.html

Flatley jogi képviselője, Bert Fields hozzáfűzte: Robertson és védence mindössze egyszer találkoztak az esetet megelőzően, egy - ugyancsak Las Vegasban rendezett - profi bokszmérkőzésen, amely során Flatley felajánlotta a nőnek: látogassa meg valamikor, szívesen megmutatja neki a várost, elmehetnek vásárolni és körbejárhatják a környék híres kaszinóit is. Flatley védőügyvédje felhívta a közvélemény figyelmét arra: ügyfele nem sejthette, hogy Robertson szenvedélyes szerencsejátékos, aki jelentős adósságot halmozott fel, majd csődeljárást indítatott cége ellen, hogy azokat ne kelljen visszafizetnie. Bert értesülései szerint korábban csalással is vádolták.

Flatley többek között azzal is vádolja a nőt, hogy jelentős lelki sérüléseket szenvedett az őt ért érzelmi megrázkódtatás következtében. Az üggyel kapcsolatosan sem Robertson, sem jogi képviselője nem nyilatkozott.