Guns N'Roses: újabb belviszály

Vágólapra másolva!
Axl Rose csapatának feltámadása jelentette volna a legnagyobb szenzációt az idei Rock in Rio Fesztiválon, ám a jelek szerint a reneszánsz várat magára. A Brazíliából indult monstre koncertet ezúttal Európában, Lisszabonban rendezik.
Vágólapra másolva!

Első alkalommal rendezik Európában a tradicionálisnak tekinthető Rock in Rio fesztivált, és sokáig úgy tűnt, hogy a Guns N'Roses feltámadása lesz a legnagyobb esemény. A Chinese Democracy után vágyakozó rajongóknak ismét csalódniuk kell, mert album sem lesz a közeljövőben, de élőben sem láthatják kedvenceiket.

"Saját nevemben és a Guns N'Roses nevében szeretnék elnézést kérni a rajongóinktól, akik azt tervezgették, hogy Lisszabonba utaznak, hogy megnézzenek minket. A fesztivál számomra nagy fontossággal bír, és megmondom őszintén, nem örülök neki, hogy valaki közülünk megfoszt minket attól az élménytől, hogy mi legyünk az egyetlen banda, mely harmadszorra játszik ezen az eseményen" - közölte Axl Rose.

A csalódott szervezőknek most gyorsan kell találniuk egy nagyobb, nevesebb együttest a Guns helyett, Slashék ugyanis május 30-án léptek volna fel, az Evanescence után. A hatnapos fesztivál május 28-án kezdődik, és a jelek szerint - többek közt - fellép Paul McCartney, Peter Gabriel, Alejandro Sanz, Alicia Keys, Britney Spears, Sting és a Metallica is.