Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: HölgyfórumA modern nő öltözködési stílusát követve a hagyományos jógaruhákat - kényelmes, puha anyagú nadrágok, csuklyás edzőfelsők, bebújós cipők, papucsok - felöltőkkel, zubbonyokkal és sportos kosztümökkel egészítette ki. Christy kollekcióját, amelynek neve Nuala, és amelyet Hyber-nation-nek is neveznek, a klasszikus jógaöltözék darabjai tették anyagilag sikeressé.

A név, Nuala, egy mozaikszó, amely a kollekciót jellemző stílusjegyek kezdőbetűiből áll össze: a természetes, univerzális, altruista, végtelen, autentikus szavak angol megfelelőinek kezdőbetűit adták össze.

A kollekciót, amelyet a 2003-2004-es téli évadra bocsátottak ki, a Puma cég háttértámogatása teszi népszerűbbé, azonban a Marc Jacobs divatház is hozzájárult Christy nevű jógamatractartó táskájával a kollekció fényének emeléséhez.

Forrás: HölgyfórumA táskából származó bevételek felét a Cancer Care nevű jótékonysági nonprofit szervezet kapja majd meg. A jógaruha-kollekció azonban mintha kicsit a jóga békét és harmóniát hirdető filozófiájával ellentétes dolgokat sugallna: a 2003-2004-es téli szezonra military stílusú ruhákat is álmodtak a tervezők a modellel együttműködve.