Hollywood legszexisebb nős férfiai

Vágólapra másolva!
Az amerikai People magazin szavazásra buzdította olvasóit, válasszák ki Hollywood legvonzóbb nős férfiát. Az idén nem csak arra voltak kíváncsiak a magazin szerkesztői, hogy ki a legszexisebb, hanem arra is, hogy ki a legromantikusabb, ki a legháziasabb vagy éppen a legmenőbb frizurával rendelkező sztár.
Vágólapra másolva!

Az eredmény a következő lett: a legformásabb fenekű férfinak John Stamost találták, a legromantikusabb jelzőt pedig Tim McGraw countryénekes érdemelte ki. A legigézőbb szemei Brad Pittnek vannak, a legvonzóbb teste Pierce Brosnannek, hiába jelentkeztek kis hurkák a közelmúltban a dereka körül.

Forrás: MTIForrás: MTI
A legvonzóbb testű férfi: Pierce Brosnan és felesége, Keely Shaye SmithMelanie Griffith férje, Antonio Banderas nem csak sármos, de házias is


A legháziasabb férfi Mel Gibson lett, aki szeret takarítani és sokat segít otthon, de Antonio Banderas is szorosan követi őt ebben a kategóriában. A legjobb apa címre Matthew Broderick lehet büszke. A legelegánsabb Will Smith lett, a legmenőbb frizurája pedig Jon Bon Jovinak van.

Forrás: MTIForrás: MTI
Faith Hill amerikai countryénekesnő és férje, a legromantikusabb férfi címet kiérdemlő Tim McGrawA legjobb apa: Matthew Broderick, akinek a Szex és New York hősnője, Sarah Jessica Parker szült gyermeket 2002 őszén


Összesítésben a "legfantasztikusabb nős pasi" címet Jon Bon Jovi érdemelte ki, akit hosszú ideje vonzó, "normális" és sikeres embernek tart Hollywood, ami nagy szó ebben a szakmában. Ráadásul a mai napig egyetemi iskolatársával, Dorotheával él, akit ma is szeret.