Lionel Messit évi 300 millió eurós fizetéssel csábítja C. Ronaldo új csapatának legnagyobb riválisa

MESSI, Lionel
Az argentin Lionel Messi a legjobb játékosként elnyert díjjal megcsókolja a vb trófeáját, miután csapata 4-2-re győzött a katari labdarúgó-világbajnokság döntőjében játszott Argentína-Franciaország mérkőzés 3-3-as hosszabbítása utáni tizenegyes-párbajban a Loszaíl Stadionban
Vágólapra másolva!
A Mundo Deportivo információja szerint a szaúd-arábiai bajnokságban szereplő al-Hilal évi 300 millió eurós fizetéssel csábítaja Lionel Messit. Már csak azért is nagyon érdekes lenne, ha összejönne az átigazolás, mert az al-Hilal Cristiano Ronaldo új klubjának, az al-Nasszrnek a városi riválisa.

Emberi ésszel felfoghatatlan,

évi 300 millió eurós fizetéssel csábítaná az al-Hilal Szaúd-Arábiába Lionel Messit.

Amikor Cristiano Ronaldo aláírt tavaly december végén az ugyancsak szaúdi csapatához, akkor mindenki azt gondolta, hogy évi közel 200 millió eurós fizetését nem lehet felülmúlni. Nos, úgy néz ki, hogy mégis. Az al-Hilal a célja az a hírek szerint, hogy

korunk két legnagyobb sztárjának a csatája folytatódjon még pár évig, na meg jó kis "visszavágás" lehetne a riválisnak Ronaldóért.

A korábbi sajtóhírek szerint Messi szóbeli megállapodást kötött a Paris Saint Germainnel, hogy marad, ám ilyen fizetési ajánlat mellett azért erre senki ne vegyen mérget.

A 35 éves világbajnok támadó szerződése a jelenlegi idény végéig szól a PSG-nél.

Felfoghatatlan fizetést kínálna Lionel Messinek az al-Hilal Forrás: MTI/EPA/Ronald Wittek

Az al-Hilal az al-Nasszr városi riválisa Szaúd-Arábiában.