Verekedéssel kezdődött az MTV valóságshow-ja

Vágólapra másolva!
Még nem dőlt el, hogy a nézők láthatják-e, amint az MTV zenecsatorna valóságshow-jának egyik résztvevője összeverekedik egy tengerésszel. A Real World következő szériájának szereplőjét letartóztatták a tettlegesség miatt.
Vágólapra másolva!

Botránnyal kezdődött a valóságshow műfajában úttörőnek számító MTV zenecsatorna új Real World-sorozatának története. A műsor egyik szereplője, Robin Hibbard összeverekedett az amerikai parti őrség egyik tagjával, aki több sebet kapott a birkózásban.

Valóságshow-k linkjei a Katalógusbanhttp://vizsla.origo.hu/katalogus/media,_hirkozles/musorszoras/radio-_es_televizio_musorok/teves_vetelkedok,_showmusorok/reality_show-k/

Az egyik San Diegó-i bárban történt jelenet teljes egészében felidézhető, mert a civilben bárpultosként dolgozó Hibbardot a valóságshow stábja is elkísérte a vendéglátóhelyre. A konfliktus okáról azonban eddig nem jelent meg közlemény, a helyi rendőrség képviselője annyit mondott, hogy a reality-szereplőt a verekedés után vétség miatt letartóztatták, majd kilencórás fogvatartás után óvadék ellenében szabadon engedték. Hibbard így csatlakozhat fiatal szereplőtársaihoz, és folytathatja a műsor augusztus végén megkezdett forgatását.

A barátok és MTV-munkatársak előtt randalírozó pultosról készült felvételek sorsáról még nem döntött a zenetévé, amely 2004-ben készül sugározni a Hibbardot is bemutató új valóságshow-ját. A Real World in San Diego a valóságshow 14. szériája, és a jelenleg futó, Párizsban forgatott sorozatot követi.