CNN: Mi a teendő, ha a négyéves gyermeked transzneműnek vallja magát?

FRANCE - DEMONSTRATION AGAINST TRANSPHOBIA
Fotó: Hans Lucas via AFP
Vágólapra másolva!
Ha a gyermeked most közölte veled, hogy transznemű, a következőket kell tudnod – olvasható a CNN-en az ominózus cikk.
Vágólapra másolva!

A portálon megjelent vélemény cikk szerzője Nova Bright-Williams transznemű aktivista, aki – egyebek mellett – egy LMBTQ-gyerekeket segítő „krízisszervezetet” is vezet.

Amikor a gyermeked elmondja neked, hogy transznemű, először meg kell köszönnöd neki, hogy megosztotta és megismertette veled a tapasztalatait”

– írta Bright-Williams a BBC cikkében.

Nem szabad azzal a gondolattal foglalkozni, hogy egy pár éves gyermek esetleg rossz testbe született, mert ezzel „nemcsak fájdalmat okozol neki, hanem tönkreteszed a hosszú távú kapcsolatotok esélyeit is”

– tanácsolja továbbá gender propagandista.

A cikk egy olyan esettanulmányt mutatott be, ahol egy hatéves gyerek egy nap olyan kérdéseket tett fel a szüleinek, mint például: „Anya, fiú vagyok? Honnan tudod, hogy fiú vagyok?”  

Az anya a CNN-nek elmondta: 

Miután rájöttem, azt mondtam: »Az orvosok a tested alapján tippelnek... de csak te tudhatod ki vagy, és mi szeretünk téged, bármi is legyél.«”

Igen. Szóval az orvosok csak „találgatják” egy újszülött biológiai nemét…

A cikk írójának nyilatkozó anya egészen véletlenül a Families United for Trans Rights nevű egyesületet, „a transznemű gyerekek és szeretteik szervezetét” vezeti.

A megszólaltatott szülők kapcsán a cikk megjegyzi, hogy „Howland és férje számára is kihívás volt, hogy megtanulják mit jelent pontosan transznak lenni, hogyan erősíthetik meg lányuk nemi identitását, a szülői felelősségüket és a gyászt, ami azzal jár, hogy »elengedtük az életünkről alkotott elképzelésünket«.

A CNN cikke lényegében egy újabb példa arra, hogy 

a transznemű lobbisták a baloldali médiával együttműködve próbálják a szülőkre és a gyerekekre ráerőltetni a szélsőséges ideológiájukat.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről