Spanyolország
ÉLŐ
Grúzia

Joe Biden borzalmas vitateljesítménye után Hollywood is csak hüledezik

Former US President Donald J. Trump And US President Joe Biden At The 2024 CNN Presidential Debate
Fotó: NurPhoto via AFP
Vágólapra másolva!
Nem tartották magukban véleményüket kedvenc hollywoodi hírességeink Joe Biden és Donald Trump idei első elnökjelölti vitájáról. A sztárok nagy hévvel támadták a moderátorokat, a műsor színvonalát és Trumpot is, ám egyesek elismerték: Biden katasztrofálisan teljesített és nem csodálkoznának rajta, ha a demokraták elveszítenék a novemberi választásokat.
Vágólapra másolva!

Sokan aggódtak a baloldalon az idei első amerikai elnökjelölti tévévita kapcsán Joe Biden jelenlegi elnök szellemi állapota miatt, és jogosan. Az elnök és elődje csütörtök este Atlantában a gazdaságtól a bevándorláson át a külügyekig terjedő témákról vitatkozott. Az állítólagos megfázással küszködő Biden a vita során igencsak zavarodottnak tűnt. Trump viszont a tőle megszokott energiával támadta Bident.

A demokraták a vita láttán azonnal pánikba estek.

Barbra Streisand, John Cusack, Mark Hamil a tévévita során online adtak hangot csalódottságuknak. A hírességek többsége a két moderátoron – Jake Tapper és Dana Bash – vezette le Joe Biden siralmas szereplése által okozott feszültséget.

Miért hagyja a két moderátor, hogy Trump témát váltson? Feltesznek neki egy kérdést, de aztán hagyják, hogy valami mással kapcsolatban tomboljon. Ez nem fair!"

írta Barbra Streisand.

John Cusack az énekesnővel ellentétben jóval több tweetet posztolt a vita alatt, a műsor egy pontján például azt írta, hogy „ez a vég, szép barátaim”.

A színész ugyanakkor elismerte, hogy „ez a randi katasztrófa volt Biden számára, és valószínűleg a demokraták reményeinek végét jelentette a Fehér Ház megtartására”.

Jeri Ryan, aki a Star Trekben Seven of Nine szerepéről ismert, szintén csatlakozott a kritikus hangokhoz, Streisand hasonlóan ő is a CNN-t használta bokszzsákként.

Nia Long színésznő egyszerűen csak kijelentette: 

Ez a vita siralmas."

Mark Hamil, a Star Wats színésze szerint Bidennek „rossz estéje volt”, hozzátette továbbá, hogy ennek ellenére „még mindig sokkal jobb elnök”, mint Trump.

Egy rossz este nem változtat azon a tényen, hogy Joe Biden életünk legsikeresebb törvényhozója"

– vélte.

Nem véletlen a frusztrációjuk, ugyanis Joe Bidennel szemben Donald Trump magabiztosan szerepelt, elnöki teljesítményt mutatott, ami a bizonytalan Biden szereplése mellett még feltűnőbb volt. 

Egyértelműen Donald Trump az őszi választás esélyese – és ez most már a demokraták számára is világos.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről